Om Nettaktiv | Kontakt
pix pix pix
pix pix pix pix pix pix pix
pix
pix
pix
pix
pix
pix
pix
pix
pix
pix Referanser
pix
pix
pix
pix
pix
pix
pix
pix

Toms Transport og budservice

”Vi hadde behov for å få oppdatert nettsidene våre, og etter å ha vurdert flere andre anerkjente aktører ble Nettaktiv valgt som samarbeidspartner til dette prosjektet. Gjennom Nettaktiv fikk vi en leverandør som både hadde forståelse for design/layout og viktigheten av at budskapet er tilpasset våre kunders preferanser."

"Takket være dette har vi nå en side som harmonerer med vår grafiske profil og skaper et riktig bilde av Toms Transport og Budservice utad, samtidig som sidens oppbygning og innhold virker klart salgsfremmende.

Andre positive og viktige faktorer for oss var muligheten til å selv kunne publisere innhold og gjøre andre tilpasninger på siden våre. I tillegg har vi fått god bistand på søkemotor optimaliseringen, og vi merket allerede kort tid etterpå en økning i antallet henvendelser fra kunder som har funnet frem til oss via søkemotorer som Google og Kvasir.

Vi har hatt en stort utbytte av samarbeidet og den tette dialogen med Nettaktiv gjennom denne prosessen, og kan varmt anbefale selskapet til andre som har tilsvarende prosjekt fremfor seg.”

- Ole-Jacob Følling, Salgs- og markedsdirektør


Tilbake
Send link som e-post
Utskriftsvennlig side